Direktlänk till inlägg 28 februari 2010
På samma sätt som det är viktigt att välja rätt dryck till en cigarr så är det viktigt att hitta maträtter som passar till cigarren som skall rökas. Vi på Cigarrsällskapet TOABACUM anser att mat och dryck skall matchas så att smaken av cigarren inte förstörs. I regel så förtärs middagen några timmar innan själva cigarren så att matens karraktär inte skall förstöra smaken av cigarren.
När Cigarrsällskapet TOBACUM träffas håller vi oss till husmanskost. Mat som är gott och grabbigt men utan att vara en smakdödare.
Några tidigare rätter är bl.a korvstroganoff och raggmunkar med fläsk.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
|||
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
|||
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
|||
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 | 28 | |||
|